molware blogs

molware molware blogs molware blogging molware blogging blogs molware blogging molware blogs molware's blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs

My Links

Blog Stats

Archives

Post Categories

Fucking Spell checking

Twee voorstellen voor het verbieden van boeken in het NRC vandaag: Mondondo Bienvenu wilt het stripverhaal 'Kuifje in Africa' verbieden, en Geert Wilders wilt meteen maar de hele koran verbieden. Daar wilde ik het dus over hebben, maar dat gaat mooi niet door, want omdat ik op mijn nieuwe distro zit krijg ik ineens weer allemaal van die vervelende rode strepen onder vrijwel ieder woord dat ik intik. Nu weet ik inmiddels wel dat dit soort ongein plaats vindt onder het motto 'spell checking', maar daarmee is het probleem nog niet van de baan. Want hoe zet je dat uit? Daarvoor moet ergens een vinkje zitten, maar ze verstoppen het steeds beter. En mijn geduld houdt hier geen gelijke trend mee. Hoeveel uren ik al niet hieraan besteed heb... Hoeveel maanden ik bepaalde programma's niet heb kunnen gebruiken vanwege al die strepen onder alles wat ik intik... En ook nu weer: het stukkie over het verbieden van boeken komt er niet. Vandaag niet. Morgen wel? Wie bevrijdt mij van die ellendige spell checking? En waar ligt het nu weer aan? De browser? XS4ALL? Het is tenslotte hun blogger.

Ja, ik heb hem gevonden!!

Yes!!

Zomaar opeens...

Onder de rechter muisknop!

Phew!!

Niet bij de options, niet onder een andere tab, maar onder een muisknop. De schurken... Nu nog uitzoeken of je het ook kan opslaan. Of zou je het iedere keer opnieuw moeten uitschakelen...?

posted on Wednesday, August 08, 2007 9:53 PM

Feedback

# re: Fucking Spell checking 10/3/2007 11:26 PM Catharina

En nog steeds niks over het verbieden van die boeken..

Post Comment

Title  
Name  
Url
Comment   

ATTENTION: the code you need to copy is CaSe SeNsItIvE and is required to prevent spam.
Enter the code you see: