molware blogs

molware molware blogs molware blogging molware blogging blogs molware blogging molware blogs molware's blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs

My Links

Blog Stats

Archives

Post Categories

Nederland in rouw

We liggen eruit. Na fabuleus spel in de groepsfase. En ik weet ook waarom. Donderdagochtend 19 juni werd Khalid Boulahrouz van het trainingsveld weggehaald, en hem werd verteld dat zijn te vroeg geboren baby was overleden. Een drama, maar wie zei er ook al weer dat voetbal oorlog is? Ik denk dat nog diezelfde dag, of uiterlijk een dag later, er een keuze gemaakt had moeten worden. Gaat Khalid door of niet? Zo ja, dan niet zeuren. En zo nee, dan had niemand hem dat kwalijk genomen. Je laat je team echt niet in de steek en hij had onmiddelijk naar zijn vrouw kunnen gaan. Sterker nog, je bewijst je team een dienst, want niemand heeft er wat aan als je zwaar aangeslagen het veld op komt. Over zijn keuze om door te gaan en de sterke betrokkenheid van de andere spelers had ik al helemaal geen goed gevoel. Zoiets kost energie. En toen al de Nederlandse spelers het veld opkwamen met rouwbanden om wist ik het zeker: dit wordt niks. Ze nemen het drama van Boulahrouz mee het veld op. En inderdaad, we waren geen schim van het elftal dat Italie en Frankrijk met 3 doelpunten verschil had verslagen. Het was alsof niet alleen Boulahrouz, maar al onze spelers bij iedere stap een dode baby op hun rug meedroegen. De kater is groot.

posted on Sunday, June 22, 2008 9:02 PM

Feedback

# re: Nederland in rouw 6/23/2008 2:14 AM Catharina

Beste stuurlui staan aan wal praat.

# re: Nederland in rouw 6/23/2008 2:15 AM Catharina

Die stomme code kan ik amper lezen. Zeker weer wat nieuws van XS4all?

# re: Nederland in rouw 6/23/2008 2:16 AM Catharina

Die russen waren gewoon beter.Guus weet wel wat hij ermee aan moet

# re: Nederland in rouw 6/23/2008 7:41 PM Werner

Bedankt voor je reactie, maar ik zou je willen vragen om de mogelijkheid te overwegen om de volgende keer niet met tussenpozes van 1 minuut 3 reactie's van 1 regel te versturen, maar deze samen te voegen tot een.

# re: Nederland in rouw 7/19/2008 1:03 PM 0

Die nieuwe EPO-test kwam helaas voor onze jongens net een maand te laat

Post Comment

Title  
Name  
Url
Comment   

ATTENTION: the code you need to copy is CaSe SeNsItIvE and is required to prevent spam.
Enter the code you see: