molware blogs

molware molware blogs molware blogging molware blogging blogs molware blogging molware blogs molware's blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs

My Links

Blog Stats

Archives

Post Categories

Kopvoddentax

Vandaag heb ik de geboorte mogen meemaken van een nieuw woord: kopvoddentax. Door Geert Wilders gepresenteerd als een belasting op het dragen van hoofddoekjes. E 1.000,- per jaar om precies te zijn. Een schitterend stukje theater wat helaas onderbroken werd door Agnes Kant, Alexander Pechtold en Femke Halsema die nooit hun mond kunnen houden en het nodig vonden om verontwaardiging te uiten. Politiek heel correct natuurlijk, maar het gaat wel ten koste van de show. En die was brilliant. Jan Peter, Wouter en Andre in een autootje. Andre in de babyzit, Wouter aan het stuur en Jan Peter ernaast.
Maar laat ik eerlijk zijn: dit blog is niet politiek bedoeld, maar uitsluitend om als een van de eerste een nieuw woord op internet te zetten en zo wat hits te scoren, en hopelijk zo een nieuw persoonlijk record te vestigen.
Ter indicatie, om 18.20 googelde ik voor het eerst op het controversiele woord en vond niet meer dan 10 hits. Nu, slechts 20 minuten later waren het er al 263.
Het is Geert weer gelukt.

posted on Wednesday, September 16, 2009 6:45 PM

Feedback

No comments posted yet.

Post Comment

Title  
Name  
Url
Comment   

ATTENTION: the code you need to copy is CaSe SeNsItIvE and is required to prevent spam.
Enter the code you see: