molware blogs

molware molware blogs molware blogging molware blogging blogs molware blogging molware blogs molware's blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs

My Links

Blog Stats

Archives

Post Categories

Sokoban 4

Het heeft een maand geduurd, maar ik heb de 3e collectie Sokobanlevels, getiteld Mas Sasquatch zojuist dan eindelijk opgelost en opnieuw kostte level 29 me verreweg de meeste hoofdbrekens. Wat is er toch met dat level!? Vlak voordat ik bezoek uit Barcelona zou krijgen was ik al met dit level bezig, maar van enige wanhoop was nog geen sprake. Ik zat nog lang niet vast. Maar gedurende de 2 weken dat de logee hier verbleef was ik niet 1 level opgeschoten. Pas nadat hij vertrokken was lukte het me. En ook al deed Frank zijn best om me zo weinig mogelijk tot last te zijn, ik kan nu eenmaal het best nadenken als ik alleen ben.
's Avonds naar VAS, schaken voor de externe competitie en daarna thuis gauw weer verder. Om half 5 's nachts had ik de laatste 3 levels opgelost! 'Bin ich nicht genial?!?!'
En natuurlijk weer geen felicitatie, maar enkel de gortdroge mededeling dat level 50 het laatste level van Mas Sasquatch was.
Three collections done, 2 more to go...
Somewhere, in a distant place, far away from this world of Sokoban puzzles, life carries on and on and on...

posted on Tuesday, April 24, 2007 5:24 AM

Feedback

# re: Sokoban 4 4/25/2007 9:41 PM Catharina

Gefeliciteerd met Sobokan. Is het nu klaar en hoe zit het met je Second Life?

# re: Sokoban 4 5/2/2007 3:08 AM molware

Bedankt! Eindelijk word ik eens gefeliciteerd! Ik ben nu met Sokoban III bezig maar die is behoorlijk pittig. Ik ben al een week bij level 3, de andere 2 levels gingen ook heel moeizaam. Deze collectie gaat lang duren... Maar er gloort hoop aan de horizon. Gisteren vond ik een plek waar ik de collectie's kon downloaden en spelen in willekeurige volgorde! Dus als ik niet uit level 3 kom, kan ik gewoon level 4 proberen. In plaats dat ik weken met level 3 blijf kloten.

Post Comment

Title  
Name  
Url
Comment   

ATTENTION: the code you need to copy is CaSe SeNsItIvE and is required to prevent spam.
Enter the code you see: