molware blogs

molware molware blogs molware blogging molware blogging blogs molware blogging molware blogs molware's blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs
molware blogging molware blogs

My Links

Blog Stats

Archives

Post Categories

WK Voetbal 3

Morgen eindelijk een dag zonder voetbal. 19 Dagen aan een stuk door kijken is niet gering. Zeker niet met die hitte. De spelers hebben dan misschien rustdagen, maar de kijkers niet. Gelukkig heb ik vakantie. Gedurende de eerste 2 ronden had je 3 wedstrijden per dag. Om 16.00, om 18.00 en om 20.30. Zo kon ik niet weg. Nu slechts om 16.00 en om 20.30. Dat is fijn. Zo kan ik tussen pakweg half 7 en 8 uur even heerlijk in het park liggen.
Morgen dus geen voetbal. Hoe zal dat zijn? Verschillende keren ben ik na afloop van een toernooi getroffen door onthoudingsverschijnselen. Het bekende zwarte gat. Wat dat betreft betreft zijn de voetballoze dagen in de eindfase van het toernooi wel gunstig. Zo heb je de gelegenheid om vast wat te ontwennen.
Vandaag stelde Winston Bogarde voor dat naar aanleiding van een arbitrale blunder een heel team van het veld zou kunnen lopen. Zou hij mijn blog van gisteren gelezen hebben?

posted on Wednesday, June 30, 2010 3:32 AM

Feedback

No comments posted yet.

Post Comment

Title  
Name  
Url
Comment   

ATTENTION: the code you need to copy is CaSe SeNsItIvE and is required to prevent spam.
Enter the code you see: